Для чого потрібна автоцивілка та де її оформити

Автоцивілка – це страхування від ризику настання ДТП з вини водія. У такому разі договір страхування покриває відповідальність останнього перед третіми особами, яким власник транспортного засобу завдав фізичної або майнової шкоди.

Купити страховку ОСЦПВ можна в страховій компанії «ПЗУ Україна», яка є одним із лідерів вітчизняного страхового ринку. Більше інформації доступно тут: https://www.pzu.com.ua/individual/avto/osago.html.

Особливості ОСЦПВ

В Україні ОСЦПВ є обов’язковим видом страхового поліса. Він має бути оформлений для кожного власника автомобільного транспорту.

За договором страхова компанія зобов’язується компенсувати відповідальність водія перед третіми особами, якщо збитки були спричинені під час керування транспортним засобом. У такий спосіб відносини між винуватою та постраждалою сторонами значно спрощуються, принаймні в тому, що стосується фінансової компенсації.

Чому варто оформити автоцивілку в СК «ПЗУ Україна» та як це зробити

Страхова компанія «ПЗУ Україна» є одним із найбільш надійних партнерів, які працюють у нашій країні. Компанія пропонує високу якість послуг, а також чималу кількість додаткових переваг:

  • послуги аварійного комісара;
  • консультації;
  • послуги евакуатора;
  • надання медичної допомоги, якщо вона потрібна тощо.

Також клієнти компанії можуть скористатися цілодобовим сервісом «PZU Assistance».

Оформити автоцивілку в компанії «ПЗУ Україна» можна двома основними способами: в офісі компанії або через інтернет. У першому випадку вам доведеться відвідати один з офісів страхувальника, де страховий агент зможе проконсультувати з усіх питань, які вас цікавлять.

Купівля страхового поліса через сайт набагато простіша, адже тоді не потрібно витрачати час на подорож до відділення компанії. Така послуга стала доступна у 2018 році, коли з’явилося відповідне законодавство, що дозволяє використовувати ОСЦПВ у цифровому вигляді.

Щоб оформити страхування на сайті «ПЗУ Україна», потрібно виконати такі дії:

  1. Зайти на офіційний сайт компанії.
  2. Знайти спеціальну форму для ОСЦПВ.
  3. Вказати особисту інформацію, тип транспортного засобу та інформацію про реєстрацію власника ТЗ.
  4. Вказати електронну пошту.
  5. Сплатити вартість страхування та отримати договір в електронному вигляді.

Додатково користувач може замовити надсилання договору поштою на вибрану адресу. ОСЦПВ у страховій компанії «ПЗУ Україна» – це вигідно та просто. До того ж компанія гарантує виплати в надзвичайно короткі терміни.

ПОДІЛИТИСЬ: